'We zijn weggespeeld door Ajax, het is de eerste keer dat het écht pijn doet'

'We zijn weggespeeld door Ajax, het is de eerste keer dat het écht pijn doet'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 06:53do 26-11-2020 om 06:53

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 07:13do 26-11-2020 om 07:13

FC Midtjylland-trainer Brian Priske vindt dat zijn ploeg woensdagavond weggespeeld is door Ajax. De Deense formatie verloor zijn vierde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op rij. Priske spreekt van een pijnlijke nederlaag.

"We zijn weggespeeld vandaag. Ajax heeft een zeer goed team en heeft heel veel goed gedaan, ze waren beter op vrijwel ieder vlak. Dit is voor mij waarschijnlijk de eerste keer dat ik hier sta en dat een nederlaag mij écht pijn doet", steekt Priske van wal tegen TV3+.

Door de 3-1 nederlaag in Amsterdam is FC Midtjylland officieel uitgeschakeld voor zowel de Champions League als de Europa League. "Er is absoluut iets dat ik beter had kunnen doen", steekt Priske ook de hand in eigen boezem. "Uiteindelijk is het mijn verantwoordelijkheid om een team op het veld te zetten en jongens te kiezen waarin ik geloof."

De ploeg van Priske gaat in het vervolg van de groepsfase nog op bezoek bij Atalanta Bergamo en speelt in de laatste speelronde thuis tegen Liverpool. Priske baalt van het feit dat er tijdens deze wedstrijden niets meer op het spel staat. "Maar we wisten dat het een zwaar toernooi zou worden", sluit de trainer van de Denen af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws