Advocaat over Senesi: 'Verbaasde mij dat hij die situatie zo inschatte'

Advocaat over Senesi: 'Verbaasde mij dat hij die situatie zo inschatte'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 07:35do 26-11-2020 om 07:35

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 08:58do 26-11-2020 om 08:58

Feyenoord speelt donderdagavond, met Marcos Senesi in de basis, een cruciaal duel in de Europa League-groepsfase tegen CSKA Moskou. Volgens trainer Dick Advocaat wordt het tijd dat de Argentijnse stopper zich gaat onderscheiden in de Europese wedstrijden.

Senesi maakte afgelopen weekend op bezoek bij Fortuna Sittard op prachtige wijze de gelijkmaker, maar zag er bij de openingstreffer van de thuisploeg niet goed uit. "Ik vind Senesi een goede speler, maar het verbaasde mij dat hij die situatie zo inschatte, omdat het voor verdedigers met zijn kwaliteit gewoon duidelijk had moeten zijn wat daar had moeten gebeuren", vertelt Advocaat op de persconferentie voorafgaand aan het duel met CSKA Moskou.

Volgens Advocaat zijn Europese wedstrijden van groot belang voor de verdere ontwikkeling van Senesi. "Clubs uit de grotere competities kijken vooral naar hoe spelers zich staande houden in grote wedstrijden. Je moet het keer op keer in grote wedstrijden laten zien", aldus Advocaat. CSKA Moskou-Feyenoord begint donderdagavond om 18.55 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat vind jij, is Senesi klaar voor een stap hogerop?

Ja
59%
Nee
41%
(435 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws