'Alsof Ajax verslaan zo makkelijk is, met uitdagingen die we in dit land hebben'

'Alsof Ajax verslaan zo makkelijk is, met uitdagingen die we in dit land hebben'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 09:44do 26-11-2020 om 09:44

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 09:46do 26-11-2020 om 09:46

Liverpool-manager Jürgen Klopp leeft toe naar de wedstrijd tegen Ajax van volgende week. Het wordt voor beide ploegen een belangrijk duel, na de overwinning van Atalanta Bergamo op Anfield woensdagavond. 

Klopp, die eerder al aangaf niet blij te zijn dat Ajax meer rust krijgt dan Liverpool, tempert de verwachtingen. De Duitser verwacht een lastige wedstrijd tegen de Amsterdammers. "Het klinkt eenvoudig, dat we Ajax even moeten verslaan", begint hij op de clubwebsite van Liverpool. "Alsof Ajax verslaan zo makkelijk is, zeker met alle uitdagingen die we in dit land hebben", doelt Klopp op het moordende schema in de Premier League.

"Op dit moment denk ik niet aan Ajax. Over een paar uur vliegen we naar Brighton, waar we dit weekend gaan spelen. Dat is het eerste waar we nu aan denken. Als dat duel gespeeld is gaat de focus op Ajax", aldus Klopp. 

"We spelen over zes dagen tegen Ajax. Ajax speelt zaterdag trouwens niet al om half twee. Iemand steekt nog even een spaak in het wiel", liet een teleurgestelde Klopp vlak na het duel met Atalanta al weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws