Teleurstelling bij Feyenoord na gelijkspel: 'Geven de wedstrijd zelf uit handen'

Teleurstelling bij Feyenoord na gelijkspel: 'Geven de wedstrijd zelf uit handen'

27-11-2020 07:23 Laatste update: 07:25
28

Steven Berghuis baalt als een stekker van het gelijke spel van Feyenoord op bezoek bij CSKA Moskou. De Rotterdammers kregen in de eerste helft een aantal prima kansen, maar werden na de rode kaart van Nicolai Jörgensen vastgezet op eigen helft. 

"De eerste helft hebben we goede kansen gecreëerd, we hadden zeker een doelpunt moeten maken", begint Berghuis na afloop voor de camera van RTL. "In de tweede helft geef je het zelf uit handen door die rode kaart. Dan weet je dat je het punt gaat verdedigen."

Berghuis durft niet te zeggen of Jörgensen terecht van het veld werd gestuurd. De Feyenoord-aanvoerder stond er dichtbij, maar oordeelt niet. "Ik kon het niet goed zien. Ik baal ervan, met elf tegen elf hadden we hier zeker drie punten weg kunnen halen. Nu geef je het uit handen. Hij doet het niet met opzet, op naar de volgende."

Feyenoord heeft alles nog in eigen hand in de groepsfase van de Europa League en speelt nog tegen Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb. "Ik had het gevoel dat het er wel inzat de drie punten, maar met tien maak je helemaal geen aanspraak meer. Dan kom je nog goed weg met een punt. We hebben alles nog in eigen hand, dat is positief."