Weghorst is weer goud waard voor Wolfsburg in waar doelpuntenfestijn

27-11-2020 22:36
18

Een doelpuntenfestijn in Duitsland: VfL Wolfsburg heeft in het duel met Werder Bremen aan het langste eind getrokken. Wout Weghorst was belangrijk en nam twee van de vijf goals voor z'n rekening: 5-3.

Weghorst tekende tegen Werder voor treffers vijf en zes van het seizoen. Werder kwam in de eerste helft twee keer op voorsprong, maar Wolfsburg maakte die twee keer goed. Weghorst bezorgde zijn ploeg in de 37e (!) minuut de 3-2 voorsprong, waarna het kort na rust 3-3 werd.

Daar bleef het lang bij, tot Weghorst een kwartier voor tijd opnieuw van zich liet spreken en met een prachtige kopbal de 4-3 fabriceerde. Het bleef tot de allerlaatste minuut van de wedstrijd spannend, maar in de vijfde minuut van de blessuretijd maakte Bartosz Bialek aan alle onzekerheid een einde. Tahith Chong kreeg achttien minuten speeltijd.

Wolfsburg presteert dit seizoen sterk en staat door de zege op Werder op de vijfde plaatst in de Bundesliga