Geruchten Van Bommel en Sneijder de kop ingedrukt: Niet bezig met trainers

Geruchten Van Bommel en Sneijder de kop ingedrukt: "Niet bezig met trainers"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 10:00zo 29-11-2020 om 10:00

Het gerucht dat Mark van Bommel en Wesley Sneijder het nieuwe trainersduo van FC Utrecht worden kan (voorlopig) naar het rijk der fabelen. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren laat weten dat René Hake de kans krijgt. Hij volgde John van den Brom op.

De afgelopen weken ging het gerucht dat Van Bommel wel eens de nieuwe trainer van Utrecht zou kunnen worden, samen met Sneijder. "Er hebben zich een aantal trainers aangediend. Het is fijn dat ik constateer dat ze graag naar Utrecht willen komen. In het verleden was dat wel eens anders, maar nu willen ze graag komen", zegt Van Seumeren bij Voetbal International.

"Ik heb Van Bommel trouwens nooit gesproken, nu ook niet", zegt Van Seumeren. "We hebben gezegd dat we Hake de kans geven, dan moet je dat ook doen. Het is niet zo dat als we vandaag zouden verliezen (van Feyenoord, red.), wat ik niet verwacht, dat we Hake gaan ontslaan. Nee, we zijn niet bezig met trainers."

De kans bestaat dat Hake langer aanblijft. "Als hij het goed doet, waarom niet? Een harde trainer zou voor deze groep goed zijn, maar ik vind Hake ook een fantastische kerel. Hoe hij het met Jong Utrecht gedaan heeft is knap."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws