Klaassen: 'Blij met elke goal. maar is logisch dat je dan minder hard juicht'

Klaassen: 'Blij met elke goal. maar is logisch dat je dan minder hard juicht'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 10:12zo 29-11-2020 om 10:12

Davy Klaassen was zaterdagavond weer eens belangrijk voor Ajax bij de 0-5 overwinning op FC Emmen. De middenvelder maakte de 0-1 en leverde de assist af bij de prachtige 0-2 van Zakaria Labyad. Vervolgens was het zaak om scherp te blijven, geeft Klaassen aan. 

Zijn 0-1 was een hele mooie, maar de 0-2 van Labyad was nog net iets mooier, lacht Klaassen na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Die tweede was mooier. Zeker weten." De middenvelder lag aan de basis van de treffer van Labyad. "Ik dacht eerst dat mijn bal iets te zacht was, maar hij was perfect. Hij schiet hem ook echt lekker in."

Na de eerste twee doelpunten verslapte Ajax geen moment, zo zag ook Klaassen. "Als je weer gaat lopen kloten, kan het toch weer verkeerd gaan. Het is zaak scherp te blijven en niet toe te staan dat je ook maar even gaat verslappen." In de tweede helft liep Ajax uit naar een 0-5 overwinning, maar juichen deden de spelers nauwelijks na een doelpunt. "We zijn blij met elke goal, maar minder blij dan bij een 0-1. Het lijkt me logisch dat je bij een 0-5 minder hard juicht dan bij een 0-1", sluit Klaassen af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws