'Mourinho hoopt oude Real-bekende naar Spurs te halen, ook Everton een optie'

'Mourinho hoopt oude Real-bekende naar Spurs te halen, ook Everton een optie'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 12:51zo 29-11-2020 om 12:51

Laatste update: zondag 29 november 2020 om 12:52zo 29-11-2020 om 12:52

Sami Khedira is bij Juventus op een zijspoor beland, maar is niet van plan om tijdens de winterse transferperiode te vertrekken uit Turijn. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Everton en Tottenham Hotspur.

José Mourinho en Carlo Ancelotti hopen Khedira toe te voegen aan hun selectie. Beide managers werkten bij Real Madrid samen met de Duitser. "Als de kans er is, is de Premier League zeker een optie", vertelt Khedira in gesprek met ZDF. "Ik ben een grote fan van de Premier League. Er zijn gesprekken met Ancelotti en Mourinho, we zijn het contact eigenlijk nooit verloren na onze tijd bij Real Madrid."

Khedira is, ondanks zijn geringe speeltijd bij Juventus, niet van plan om in januari al te vertrekken. "Wanneer ik vertrek, wil ik dat de Juventus-supporters mij herinneren als een geweldige speler. Mijn huidige situatie bij de club komt niet door Andrea Pirlo, daar ben ik niet boos over. Ik begrijp de manier waarop hij het spelletje wil spelen. Een vertrek in januari is voor mij geen optie, ik dien mijn contract tot de zomer van 2021 uit", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws