LIVE-discussie: geschorste spelers wisselen elkaar af, spits terug bij Willem II

LIVE-discussie: geschorste spelers wisselen elkaar af, spits terug bij Willem II

29-11-2020 13:57
5

Een kwakkelend Willem II neemt het zondagmiddag met Paul Gladon in de spits op tegen FC Groningen. Ook Vangelis Pavlidis start in de basis tegen De Trots van het Noorden, hetgeen wijst op een tactische wijziging bij de Tilburgers. Bij Groningen vervangt Damil Dankerlui de geschorste Wessel Dammers.

Weinig wijzigingen bij Groningen, dat tegen Willem II met de gebroeders Van Kaam in de basis start. Dammers is geschorst en wordt vervangen door Dankerlui, die juist weer terugkeert van een schorsing. Jörgen Strand Larsen moet voor de doelpunten gaan zorgen bij de ploeg van trainer Danny Buijs.

Willem II lijkt op bezoek in het Hitachi Capital Mobility Stadion met een 4-4-2-formatie aan te treden. Adrie Koster stelt naast Pavlidis ook Gladon op en speelt daardoor met twee centrale aanvallers. Pavlidis zou eventueel ook vanaf de vleugel kunnen spelen, waardoor er alsnog in een 4-3-3-formatie gespeeld kan worden. Ole Romeny, die vorige week tegen VVV-Venlo nog in de basis startte, is niet fit genoeg en zit niet bij de wedstrijdselectie.

De opstellingen:
FC Groningen: Padt; Dankerlui, Itakura, Van Hintum, Gudmundsson; El Messaoudi, Matusiwa, Daniël van Kaam; Joël van Kaam, Strand Larsen, Joosten.

Willem II: Brondeel; Owusu, Van der Heijden, Peters, Nelom; Saglam, Mike Trésor, Lloch, Nunnely; Pavlidis, Gladon.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie