Bazoer getipt door De Boer: Dat zegt ook genoeg over hoe ik me nu voel

Bazoer getipt door De Boer: "Dat zegt ook genoeg over hoe ik me nu voel"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 15:34zo 29-11-2020 om 15:34

Riechedly Bazoer is dit seizoen opgebloeid bij Vitesse en werd door analist – én broer van de bondscoach – Ronald de Boer zelfs al getipt voor Oranje. De 24-jarige Utrechter heeft zelf ook goede hoop dat hij op termijn weer een interland bij kan schrijven.

Bazoer werd in zijn Ajax-tijd voor het eerst opgeroepen en speelde in november 2015 zijn eerste van zes interlands. "Veel te lang geleden eigenlijk... De tijd vliegt", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik heb heel veel meegemaakt, ondanks dat ik pas 24 ben. Ik weet wel hoe het werkt."

Mogelijk wordt er binnenkort nóg een hoofdstuk aan zijn toch al turbulente carrière toegevoegd: Ronald de Boer sprak de verwachting uit dat Bazoer binnenkort zijn rentree bij Oranje kan maken. "Dat heb ik doorgestuurd gekregen, ja. Uiteraard een compliment dat hij daaraan denkt. Dat zegt ook genoeg over hoe ik me nu voel bij Vitesse. Het gaat goed. Ik moet proberen die vorm vast te houden, hopelijk komt die uitnodiging vanzelf weer. Op welke positie de trainer me ook nodig heeft, ik zal mijn best doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bazoer terug bij Oranje: een goed idee?

Ja
49%
Nee
51%
(426 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws