Steun voor Koeman: 'Hij verdient het respect, want hij is één van onze clubiconen'

Steun voor Koeman: 'Hij verdient het respect, want hij is één van onze clubiconen'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 13:12ma 30-11-2020 om 13:12

Joan Laporta is niet van plan om zonder Ronald Koeman verder te gaan als hij wordt verkozen tot president van FC Barcelona. De Nederlandse oefenmeester doet zijn werk naar tevredenheid van de advocaat en presidentskandidaat.

Maandag maakte Laporta, tussen 2003 en 2010 ook al president van de Blaugranas, zijn plannen met de club bekend. "Ik ga me niet uitspreken over trainers", tekenen diverse Spaanse media op uit de mond van de presidentskandidaat. "Koeman verdient het respect, want hij is één van de clubiconen van Barcelona. Hij heeft een contract en we moeten ons realiseren dat het een hele moeilijke situatie is waar we nu in verkeren. Hij is gewoon onze trainer."

Zeventien jaar geleden werd het kandidaatschap van Laporta ondersteund door Johan Cruijff. Hij werd toen ook gekozen. "Ik zal Johan missen, want hij heeft me altijd goed geadviseerd. Nu hoop ik dat ik genoeg van hem geleerd heb, maar natuurlijk is hij niet te vervangen. Bij elke beslissing die we maken moeten we ons afvragen hoe hij het zou hebben gedan en we willen graag in de geest van zijn filosofie handelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws