De Mos steunt PSV-uitblinker: 'Hij moet geselecteerd worden voor het EK'

De Mos steunt PSV-uitblinker: 'Hij moet geselecteerd worden voor het EK'

30-11-2020 18:47 Laatste update: 18:48
105

Aad de Mos is ervan overtuigd dat Cody Gakpo volgend jaar bij de EK-selectie van het Nederlands elftal zit. De PSV-aanvaller maakt dit seizoen indruk en staat er in de grote wedstrijden, zo ziet De Mos.

De prestatie van Gakpo tegen PAOK Saloniki, vorige week donderdag, maakte grote indruk op De Mos. "Toen kwamen de kwaliteiten van de PSV-spelers wel naar boven toe. Gakpo speelde een geweldige wedstrijd", geeft hij aan in Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad. "Hij is voor mij ook een international aan het worden. Hij moet geselecteerd worden voor het EK, daar ben ik van overtuigd."

Vooral de prestaties van Gakpo in de wedstrijden tegen de zwaardere tegenstanders zijn goed, vindt De Mos. "Hij laat het zien in de grote wedstrijden en wordt gewaardeerd. Dat zie je ook aan de trainer, die ziet hem bij 'de grote drie'. Madueke, Malen en Gakpo, dat zijn eigenlijk zijn drie vaste mensen", geeft De Mos aan. 

PSV neemt het aanstaande donderdag op tegen Granada in de Europa League en aanstaande zondag staat het Eredivisie-duel met sc Heerenveen op het programma.