Aboutaleb hoopt op goed nieuws voor Feyenoord: 'Werk ik graag aan mee'

Aboutaleb hoopt op goed nieuws voor Feyenoord: 'Werk ik graag aan mee'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 23:45ma 30-11-2020 om 23:45

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam en veiligheidsregio-voorzitter, hoopt dat er na de winterstop weer supporters naar de wedstrijden van Feyenoord kunnen. Hij geeft echter aan dat het kabinet die beslissing moet nemen.

"Zo'n besluit zal het kabinet altijd in overleg nemen en ongetwijfeld zullen ook de deskundigen daar hun zegje over doen", wordt Aboutaleb geciteerd door RTV Rijnmond. "Maar als zij zeggen dat het onder bepaalde voorwaarden kan, bijvoorbeeld als je het met mondkapjes of anderszins organiseert, en het kabinet vraagt aan ons of het haalbaar is, dan werk ik daar graag aan mee."

Of dat in januari al weer kan, durft Aboutaleb niet te zeggen. De burgemeester hoopt er echter vurig op. "Ik hoop zo dat de situatie zich daarvoor leent, zowel voor de sfeer in het stadion als voor de kassa van de voetbalclubs."

Aboutaleb gaat regelmatig in gesprek met de Feyenoord-leiding om de huidige situatie te bespreken. "Ik hoop oprecht dat de omstandigheden na de winterstop, in de eerste of tweede week erna, gunstiger zijn dan waar we nu zitten. Dan zijn we al wel anderhalve maand verder, dus op hoop van zegen", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws