Setién zet rechtszaak door: 'Barcelona heeft mij niets aangeboden'

Setién zet rechtszaak door: 'Barcelona heeft mij niets aangeboden'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 09:20di 01-12-2020 om 09:20

Quique Setién zet zijn rechtszaak tegen FC Barcelona door. De voorganger van Ronald Koeman haalt hard uit naar de Spaanse grootmacht.

Setién kreeg naar eigen zeggen zelfs geen belletje van Barça om hem mede te delen dat hij was ontslagen in augustus. Inmiddels loopt er al meer dan een maand een rechtszaak van de 62-jarige trainer tegen de Catalanen.

"Barça heeft me niet gecompenseerd, noch hebben ze me iets aangeboden. Ze hebben me niet eens gebeld om me te vertellen dat ik ontslagen was", verzekert Setién, drie maanden nadat hij uit zijn fuctie werd ontheven, aan Cadena COPE. Hij moest het veld ruimen na de historische 2-8 nederlaag tegen Bayern München. Toenmalig voorzitter Josep Maria Bartomeu ging vervolgens met Koeman in zee.

Setién spande ruim een maand geleden een rechtszaak aan tegen Barcelona vanwege contractbreuk. Hij is niet tevreden over de gang van zaken bij Blaugrana, dat volgens hem weigert een eerder afgesproken bedrag over te maken. Zijn assistenten Eder Sarabia, Jon Pascua en Fran Soto bereikten al wel overeenstemming met de club. Zij bleven tot 6 november op de loonlijst staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws