Hoopgevend Boskamp-nieuws, verontrustend nieuws over Frank Kramer: In coma

Hoopgevend Boskamp-nieuws, verontrustend nieuws over Frank Kramer: "In coma"

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 16:56di 01-12-2020 om 16:56

Laatste update: dinsdag 1 december 2020 om 17:18di 01-12-2020 om 17:18

Johan Derksen had maandagavond dubbel nieuws bij Veronica Inside. Vaste tafelgast Jan Boskamp is weer aan de beterende hand, maar voormalig Eurosport-commentator Frank Kramer is er een stuk minder goed aan toe.

De in België woonachtige Boskamp was de voorbije maanden al minder vaak te zien in de talkshow, vanwege de coronamaatregelen in België. De 72-jarige analist had onlangs 'hoge koorts' en 'verschijnselen van corona', maar kon uiteindelijk opgelucht ademhalen na een negatieve coronatest. Inmiddels gaat het weer een stuk beter met hem. "Ik hoorde dat het allemaal prima gaat en dat hij ook in ons nieuwe tv-programma (een eenmalige, extra lange Veronica Inside-special aan het begin van het jaar, red.) komt, als wielerkenner", aldus Derksen in de uitzending van maandagavond.

In diezelfde aflevering had Derksen ook nieuws over oud-profvoetballer Frank Kramer, die na zijn carrière naam maakte als tv-presentator en als excentrieke voetbalcommentator bij Eurosport. "Het gaat heel slecht met Frank Kramer. Die is onwel geworden op zijn verjaardag (Kramer werd op vrijdag 27 november 73 jaar, red.) en hij is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ligt in coma en het was zijn wens dat hij niet gereanimeerd zou worden, dat hij geen voeding zou krijgen, maar dat hij in coma gehouden zou worden. Het gaat écht heel slecht met hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws