Weer degradatie voor Van de Beek bij Manchester United: 'Ik maak me zorgen'

Weer degradatie voor Van de Beek bij Manchester United: 'Ik maak me zorgen'

02-12-2020 20:08 Laatste update: 20:21
65

Danny Blind maakt zich zorgen om Donny van de Beek. De middenvelder zit woensdagavond weer op de bank bij Manchester United, dat het in de Champions League opneemt tegen Paris Saint-Germain.

Van de Beek maakte afgelopen weekend zijn basisdebuut in de Premier League, maar keert tegen PSG toch weer terug op de bank. "Ik maak me wel zorgen om Donny", reageert Blind in de studio van Ziggo Sport. "Solskjaer is een behoudende coach. Hij wil spelers op het middenveld hebben die blijven en niet weggaan."

Wedden

Meer odds

"Zo'n speler is Donny niet. Hij is graag onderweg", vervolgt de Ajax-commissaris. Solskjaer kiest voor een controlerend blok met Fred en Scott McTominay. "Fred is nog wel een aardige speler, maar McTominay heeft niets bijzonders. Dan moet Donny zich toch gaan afvragen of hij aan de minuten gaat komen die hij nodig heeft."

Ajax verkocht Van de Beek afgelopen zomer voor ruim veertig miljoen euro aan Manchester United. Bruno Fernandes krijgt de voorkeur achter de spitsen. Bij PSG zit ook een Nederlander met een Ajax-verleden op de bank: Mitchell Bakker.