'Vaste namen bij PSV tegen Granada, Ihattaren neemt plaats op de bank'

'Vaste namen bij PSV tegen Granada, Ihattaren neemt plaats op de bank'

03-12-2020 09:32
69

Voor PSV staat donderdagavond de cruciale Europa League-wedstrijd tegen Granada op het programma. Mohamed Ihattaren keert weer terug in de selectie van trainer Roger Schmidt, maar start nog niet in de basis.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De jonge middenvelder werkte een individueel trainingsprogramma af om weer helemaal in vorm te komen, liet Schmidt vorige week weten. Ihattaren heeft zijn draai dit seizoen nog niet kunnen vinden en de trainer hoopt op deze manier 'de oude Ihattaren' terug te halen. 

Wedden

Meer odds

Schmidt gaf de nodige spelers rust afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam (1-0) en zag hoe zijn gok goed uitpakte. Het ging erg moeizaam, maar Donyell Malen zorgde er via de strafschopstip (in twee instanties) voor dat de drie punten in Eindhoven bleven. Als vanzelfsprekend gaat Schmidt het nodige wijzigen aan zijn team ten opzichte van de wedtrijd tegen Sparta. Lars Unnerstall, Timo Baumgartl, Nick Viergever, Jorrit Hendrix, Adrian Fein en Richard Ledezma kunnen weer op de bank plaatsnemen. Mauro Júnior is er niet bij.

De vermoedelijke opstelling:

Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Rosario, Sangaré, Götze, Gakpo; Malen, Zahavi.