Neymar 'weet meer' over gesprekken PSG en Messi: 'Zou zoiets niet zomaar zeggen'

Neymar 'weet meer' over gesprekken PSG en Messi: 'Zou zoiets niet zomaar zeggen'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 14:46vr 04-12-2020 om 14:46

Rivaldo, voormalig aanvaller van FC Barcelona, denkt dat Neymar meer weet over een mogelijke transfer van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain. De aanvaller van de Franse grootmacht gaf na de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United aan volgend seizoen weer samen te willen spelen met de Argentijn.

Het zorgt voor gefronsde wenkbrouwen bij Rivaldo, die denkt dat Neymar meer weet over de mogelijke plannen van Paris Saint-Germain. "Wanneer Neymar zegt dat hij weer met Messi wil spelen, moet hij wel iets weten over een mogelijke transfer naar PSG", vertelt Rivaldo in gesprek met Betfair. "En eerlijk, het zou geweldig zijn om die twee weer samen te zien, zelfs bij PSG."

Messi loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Barcelona, waardoor hij in januari kan onderhandelen met andere clubs. "Ik denk niet dat Neymar zomaar zoiets zou zeggen", vervolgt Rivaldo. "Wat is er aan de hand? Hij weet zeker wat over de onderhandelingen of gesprekken met Messi. Ze zijn goede vrienden en praten veel met elkaar. Ik denk dat hij druk zet op PSG om Leo volgend seizoen binnen te halen."

Rivaldo verwacht dat een transfer te realiseren is voor de Franse club. "Het is de ideale tijd voor PSG om het te proberen. Ze hoeven geen transfersom neer te leggen en hebben Messi's vriend Neymar die ze kunnen gebruiken. Als die twee weer samen gaan spelen, maakt PSG kans op de Champions League. We moeten het afwachten, maar ik denk dat het mogelijk is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Messi en Neymar weer samen, zien jullie het gebeuren?

Ja
65%
Nee
35%
(787 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws