'Wilde niet nog een seizoen in Jong Ajax spelen, zou het derde jaar zijn geweest'

'Wilde niet nog een seizoen in Jong Ajax spelen, zou het derde jaar zijn geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 19:48vr 04-12-2020 om 19:48

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 19:49vr 04-12-2020 om 19:49

Danilo keert zaterdag met FC Twente terug in de Johan Cruijff Arena. De Braziliaanse aanvaller droomt van een grote toekomst bij Ajax en wil Champions League-voetbal gaan spelen.

Danilo hoefde niet lang na te denken toen FC Twente voor hem op de stoep stond. "Ik wilde niet nog een jaar bij Jong Ajax spelen. Dat was mijn derde jaar op rij geweest", vertelt de aanvaller in gesprek met het clubkanaal van Ajax. "Ik wilde laten zien dat ik verder was en daarbij wilde ik mezelf verder ontwikkelen. Daarom reageerde ik gelijk positief toen Twente kwam. Ik was ook niet verdrietig of geschokt. Ik heb het meteen omarmd en er goed op gereageerd."

De Braziliaan heeft zijn toekomstplannen al duidelijk. "Mijn droom is om in de Champions League te spelen en ik wil meer speelminuten bij Ajax krijgen. Ik kwam hier als 18-jarige en ging me steeds meer ontwikkelen. Ik leerde hoe de competitie hier werkt en moest wennen om hier te zijn. Het was een heel goede ervaring voor me. Ik wil met plezier voetballen en doelpunten maken voor Ajax. Ik wil laten zien wat ik voor Ajax kan betekenen. Alles wat ik nu doe, is ook dankzij hen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - FC Twente?

Winst Ajax
78%
Gelijkspel
12%
Winst Twente
10%
(1583 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws