AD: Arnesen spreekt met 'eerste kandidaat' Slot over dienstverband bij Feyenoord

AD: Arnesen spreekt met 'eerste kandidaat' Slot over dienstverband bij Feyenoord

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 20:40vr 04-12-2020 om 20:40

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 21:03vr 04-12-2020 om 21:03

Feyenoord is in gesprek met Arne Slot. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Rotterdammers zoeken een trainer om Dick Advocaat na dit seizoen op te volgen en de oefenmeester van AZ is 'de eerste kandidaat'.

Technisch directeur Frank Arnesen zou Slot al benaderd hebben om na dit seizoen in De Kuip aan de slag te gaan. Volgens de krant is de huidige oefenmeester van AZ de ‘eerste kandidaat’ om Advocaat op te volgen bij de Stadionclub. Het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt kwam eerder op vrijdag al met het nieuws dat Feyenoord en Slot met elkaar in gesprek zijn. Feyenoord wil zelf nog niets over een dienstverband van Slot zeggen en laat desgevraagd weten dat er ‘niets over gezegd kan worden totdat iets helemaal concreet en afgerond is.’

De trainer zelf wilde ook geen reactie geven op het nieuws en liet weten dat hij ook van zijn spelers verwacht dat ze niets over interesse van andere clubs zeggen als dat zou spelen. Slot wil daarin het goede voorbeeld geven en denkt dat de berichtgeving onrust kan opleveren in een periode die erg belangrijk kan zijn voor AZ. Duidelijk is wel dat Dick Advocaat geen rol speelt in de zoektocht naar zijn opvolger.

Slot kan nog niet bogen op een lange carriere als hoofdtrainer en staat pas anderhalf jaar aan het roer bij AZ. Daarin krijgt de coach uit Bergentheim veel complimenten over het spel van zijn ploeg. Vorig seizoen eindigden de Alkmaarders als tweede in het seizoen dat vroegtijdig moest worden afgebroken. In de Europa League maakt AZ dit seizoen een goede kans om door te gaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws