'Gevraagd worden voor Feyenoord is een enorme eer, ik zou geen nee zeggen'

'Gevraagd worden voor Feyenoord is een enorme eer, ik zou geen nee zeggen'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 23:11vr 04-12-2020 om 23:11

Hans Kraay junior zou, als hij Arne Slot was, toegeven aan de avances van Feyenoord. De analist van FOX Sports geeft aan dat je misschien nooit meer de kans krijgt om een topclub in Nederland te trainen.

Hoe goed AZ ook is, volgens Kraay is de stap naar Feyenoord er één omhoog. “Ook al zouden ze ver achter AZ eindigen, Feyenoord blijft toch Feyenoord”, zegt hij tijdens Voetbal op Vrijdag op FOX Sports. “Het is een enorme eer als je gevraagd wordt om naar Feyenoord te gaan. Ik zou er nooit nee tegen zeggen.”

Dat Frank Arnesen, technisch directeur van de Rotterdammers, bij Slot uitkomt vindt de analist niet gek. “Hij staat er goed op bij spelers, doet geen gekke dingen, propageert aanvallend voetbal en houdt niet van elftallen door elkaar husselen. Prima. Maar Wim Jonk, Henk Fraser of Mark van Bommel had ik ook prima gevonden.”

Toch krijgt Kraay geen goed gevoel bij de manier waarop Feyenoord en de trainer van AZ bij elkaar zijn uitgekomen. Dick Advocaat maakte pas deze week bekend te zullen vertrekken uit Rotterdam-Zuid. "En dus krijg ik een beetje een vieze smaak in mijn mond", zegt de oud-prof. "'Verregaande onderhandeling' betekent dat je elkaar niet gisterenavond voor het eerst gesproken hebt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws