Calciomercato: Winters vertrek van Schöne uit Italië is onafwendbaar

Calciomercato: Winters vertrek van Schöne uit Italië is onafwendbaar

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 15:15za 05-12-2020 om 15:15

Alles wijst erop dat Lasse Schöne voor een vertrek bij Genoa staat. Althans, dat schrijft het Italiaanse Calciomercato. Feit is dat Schöne geen rol van betekenis speelt bij Genoa.

Schöne kwam vorig jaar zomer over van Ajax en speelde in zijn eerste jaar bij Genoa bijna alle wedstrijden. Maar dit seizoen is alles anders. De Deen komt niet voor in de sportieve plannen van de club en is volgens Calciomercato op weg naar de uitgang. Volgens het Italiaanse geruchtenmedium is de relatie tussen Schöne en Genoa 'nog steeds' koud, ook na het vertrek van technisch directeur Daniele Faggiano. De nieuwe technisch directeur ziet niets in Schöne.

Calciomercato benoemt twee opties voor Schöne: of hij wordt in de winter verkocht, of Genoa verscheurt zijn contract. CM denkt dat Genoa bij een verkoop niet meer dan twee of drie miljoen euro voor Schöne kan krijgen, gezien zijn situatie. Mocht het contract van de middenvelder ontbonden worden, dan bespaart de Serie A-club een bedrag van drie miljoen euro aan salaris.

Schöne's zaakwaarnemer Revien Kanhai haalde twee maanden geleden al uit naar Genoa, dat hem niet inschreef voor de competitie. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat moet Schöne doen?

Terug naar de Eredivisie
77%
Terug naar Denemarken
23%
(1510 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws