Slot komt met eerste reactie na ontslag bij AZ: 'Dat is een harde klap'

Slot komt met eerste reactie na ontslag bij AZ: 'Dat is een harde klap'

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 16:52za 05-12-2020 om 16:52

Laatste update: zaterdag 5 december 2020 om 17:06za 05-12-2020 om 17:06

Arne Slot heeft tegenover De Telegraaf gereageerd op het ontslag bij AZ, dat zaterdagochtend bekend werd. De clubleiding neemt hem kwalijk dat hij onderhandeld heeft met Feyenoord en zijn werkgever daar niet over heeft ingelicht. Slot baalt dat het zo is gelopen.

Vrijdag werd bekend dat Slot per volgend seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord moet worden. AZ was daar naar verluidt niet in gekend en besloot om meteen in te grijpen en over te gaan tot ontslag.

"Ik heb vanochtend kennis genomen van het feit dat AZ mijn aflopende contract per direct wil ontbinden. Dat een seizoen, waarin we zowel nationaal als ook internationaal nog op alle fronten actief zijn, hiermee voor mij eindigt is een harde klap", reageert Slot in gesprek met De Telegraaf.

Slot zegt dat hij terugkijkt op een 'geweldige periode' bij AZ en is de medewerkers, spelers en staf dankbaar. Over de belangstelling van Feyenoord wil hij inhoudelijk niet veel kwijt. "Aangaande mijn toekomst kan ik enkel aangeven dat AZ op de hoogte was van het feit dat ik mijn aflopende contract niet zou gaan verlengen en dat er concrete interesse van meerdere clubs is", zegt hij. "Inhoudelijk wil ik op dit moment niet ingaan op de beslissing van AZ en de concrete interesse van Feyenoord."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Begrijp jij de keuze van AZ om Slot meteen te ontslaan?

Ja
48%
Nee
52%
(8474 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws