Ten Hag: Een hele slechte prestatie: van het hele team en de trainer voorop

Ten Hag: "Een hele slechte prestatie: van het hele team en de trainer voorop"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 22:32za 05-12-2020 om 22:32

Ajax-trainer Erik ten Hag stak na de zeperd tegen FC Twente de hand in eigen boezem. De Amsterdammers maakten in eigen huis weinig indruk tegen de Tukkers en verloren met 1-2.

FOX Sports-interviewer Hans Kraay junior vond dat Ajax net zo goed vier tegentreffers had kunnen krijgen en kreeg bijval van Ten Hag. "Een hele slechte prestatie", liet hij weten. "Van het hele team en de trainer voorop. De ploeg was niet klaar om te spelen, dat is altijd de verantwoordelijkheid van de trainer", aldus Ten Hag. "We spelen om de drie dagen. Daar moet ik mijn ploeg op voorbereiden."

Woensdagavond wacht namelijk alweer de volgende opdracht: het cruciale Champions League-duel met Atalanta Bergamo. Ten Hag kon tegen FC Twente niet beschikken over de overbelaste Noussair Mazraoui en de met een enkelblessure kampende David Neres. Of beiden woensdag kunnen spelen, is nog even de vraag, al is Mazraoui meer op schema dan Neres. "We hopen dat hij erbij is aanstaande woensdag. Die kans vrij aanwezig", aldus Ten Hag over de rechtsback.

Over de Braziliaanse vleugelaanvaller kon hij nog niet veel kwijt. De medische staf heeft nog geen 'eensluidende diagnose' gesteld, liet hij voorafgaand aan de wedstrijd al weten. "We zullen er alles aan doen, ik weet niet hoe dat zich de komende dagen gaat ontwikkelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Gaat Ajax winnen van Atalanta en de knock-outfase halen?

Ja
59%
Nee
41%
(4357 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws