Tadic ziet ook positieve kant aan zeperd: Misschien is het goed dat dit gebeurt

Tadic ziet ook positieve kant aan zeperd: "Misschien is het goed dat dit gebeurt"

06-12-2020 08:36 Laatste update: 09:50
155

Ook Dusan Tadic baalt na de verliespartij van Ajax tegen FC Twente. Toch ziet de aanvoerder van de Amsterdammers ook een positieve kant aan de nederlaag.

"We waren te slordig vandaag. We waren niet goed in de duels, in balbezit, in alles eigenlijk", zo vertelt Tadic op de persconferentie na de wedstrijd aan AT5. "Als je zo speelt, kan je deze wedstrijd niet winnen."

Tadic is kritisch op zijn medespelers, maar nog meer op zichzelf. "In de rust hebben we in de kleedkamer tegen elkaar gezegd dat het beter moest. Het begint bij mijzelf. Wij moeten met meer tempo, lef en positiespel spelen. Alles moest beter." Volgens de 32-jarige aanvaller verloor Ajax uiteindelijk de hoop op een overwinning. 'Wij dachten dat we konden winnen, maar dan wordt het 1-2."

Tadic denkt wel dat verliespartij een positieve kant heeft. Hij denkt dat het Ajax extra scherp kan maken voor het cruciale Champions League-duel tegen Atalanta. "Misschien is het goed dat dit gebeurt. We moeten volle bak woensdag. Dat is een belangrijke wedstrijd voor ons. We moeten die winnen en dat moet onze mentaliteit zijn."