Atalanta 'krijgt' extra rust in voorbereiding op CL-clash tegen Ajax

Atalanta 'krijgt' extra rust in voorbereiding op CL-clash tegen Ajax

06-12-2020 16:09 Laatste update: 16:43
37

De competitiewedstrijd tussen Udinese en Atalanta Bergamo is vanwege de heftige regenval uitgesteld. Atalanta, dat woensdagavond op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena, kan zo op een wel heel gunstig moment extra rust pakken voor de beslissingswedstrijd in de Champions League-groepsfase.

De ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer zou zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Udinese spelen. Atalanta presteert tot dusver zeer wisselvallig in de Serie A. Bij een overwinning vanmiddag konden de mannen van trainer Gian Piero Gasperini de aansluiting vinden bij de top-vijf van de competitie. Dat zullen ze echter op een later moment moeten doen: door het slechte weer in Noord-Italië is de wedstrijd afgelast.

Voor Atalanta komt de afgelastig helemaal niet zo slecht uit. Woensdagavond spelen La Dea tegen Ajax in de laatste groepswedstrijd in de Champions League. De Italiaanse formatie heeft genoeg aan een punt, de Amsterdammers moeten winnen om door de gaan naar de knock-outfase. Ajax-Atalanta begint woensdagavond om 18.55 uur.