Update: Drenthe ontkent gesprekken met zesdeklasser: Bullshit

Update: Drenthe ontkent gesprekken met zesdeklasser: "Bullshit"

Gepubliceerd: maandag 7 december 2020 om 17:54ma 07-12-2020 om 17:54

LKS Victoria Cisek, een zesdedivisionist uit Polen, claimt in gesprek te zijn met Royston Drenthe. De linksbenige aanvaller zou met een schone lei kunnen beginnen aan het avontuur in de Poolse regionale divisie.

Op de officiële kanalen van de club wordt gemeld dat de gesprekken met Drenthe op dit moment gaande zijn. De 33-jarige linkspoot, wiens verleden bij Real Madrid door de club benadrukt wordt, is op dit moment in Nederland maar blijft wel onderhandelen met de Polen. De club hoopt snel met positief nieuws op de proppen te kunnen komen.

Drenthe kwam onlangs in het nieuws toen bleek dat hij tot zijn eigen verbazing failliet was verklaard. Victoria Cisek schrijft dat de middenvelder, ooit een groot talent in de jeugdopleiding van Feyenoord, in Polen de kans krijgt om met een schone lei te beginnen. Op dit moment speelt Drenthe nog voor Kozakken Boys.

Na zijn doorbraak bij Feyenoord en de transfer naar Real Madrid ging het bergafwaarts met de loopbaan van Drenthe. Hij speelde voor Hércules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC en Sparta.

Update: Drenthe is niet met Victoria Cisek in gesprek, laat hij in een reactie weten aan Voetbal International. De zesdeklasser uit Polen maakte melding van gesprekken, maar daar klopt niets van. "Bullshit", zegt Drenthe tegen VI.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws