if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
'Als je Onana zo weet te passeren, dan moet je wel iets in je mars hebben'

'Als je Onana zo weet te passeren, dan moet je wel iets in je mars hebben'

Gepubliceerd: maandag 7 december 2020 om 11:50ma 07-12-2020 om 11:50

Queensy Menig maakte afgelopen weekend indruk op Pierre Vermeulen. De negenvoudig international van Oranje vond het knap dat de vleugelaanvaller van FC Twente erin slaagde on Ajax-keeper André Onana twee keer te passeren.

Vermeulen stelde voor De Telegraaf het Elftal van de Week op en daarin was geen enkele speler van een topclub terug te vinden. Menig was wel van de partij. “Hij is de speler van de week”, laat de Limburger optekenen. “Wanneer je André Onana zo weet te passeren, moet je wel iets in je mars hebben.”

Het vertrouwen dat Menig krijgt van Twente-trainer Ron Jans doet hem volgens Vermeulen zichtbaar goed. “Dan zie je hem groeien”, legt de gewezen aanvaller uit. “Menig is een speler die snelheid weet te maken en er tegelijkertijd in slaagt om de bal kort bij zich te houden. Hij heeft een actie in huis en kan doelpunten maken.”

De tweede goal van de rappe vleugelspeler was een lust voor het oog van Vermeulen. “Die heb ik al een paar keer teruggezien. Schitterend hoe hij zijn ploeg naar de overwinning schiet. Hij heeft deze plek absoluut verdiend.”

Het Elftal van de Week volgens Vermeulen: Drommel; Dankerlui, Itakura, Pröpper, Cox; Harroui, El Messaoudi, Veerman; Van Bergen, Joosten, Menig.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws