'Manchester United komt uit in Madrid en dreigt exit Fosu-Mensah in te luiden'

'Manchester United komt uit in Madrid en dreigt exit Fosu-Mensah in te luiden'

07-12-2020 12:50
28

Kieran Trippier staat mogelijk voor een terugkeer naar Engeland. Manchester United overweegt de dertigjarige rechtsback over te nemen van Atlético Madrid.

Manchester United wil volgende maand de selectie versterken met een aantal gerichte aankopen. Trippier staat op het lijstje, meldt The Telegraph. Op dit moment heeft Aaron Wan-Bissaka alleen concurrentie van Timothy Fosu-Mensah en manager Ole Gunnar Solskjaer is niet overtuigd van de 22-jarige Nederlander, wiens contract ook nog eens afloopt.

Het liefst doet United in de winterse transferperiode zaken met Atlético Madrid, de huidige club van Trippier. Maar ná het seizoen ligt een deal meer voor de hand. De Engelse international is bezig aan zijn laatste contractjaar in Spanje. Atlético plukte Trippier anderhalf jaar geleden weg bij Tottenham Hotspur, dat 22 miljoen euro voor hem ontving.

Trippier speelt onder Atlético-trainer Diego Simeone vooral als speler die de hele rechterkant moet bestrijken. Sinds de zomer van 2019 kwam hij tot 48 wedstrijden in het shirt van de Madrileense topclub.