Pjanic niet blij met Koeman: 'Heb ik nooit geaccepteerd, nu ook niet'

Pjanic niet blij met Koeman: 'Heb ik nooit geaccepteerd, nu ook niet'

07-12-2020 18:12
20

Dinsdagavond nemen Juventus en FC Barcelona het tegen elkaar op in de Champions League. Het is niet alleen het duel tussen de nummer één en nummer twee van de poule, het is ook Arthur tegen Miralem Pjanic. Laatstgenoemde is niet blij met Ronald Koeman. De Bosniër wil meer speeltijd bij Barça.

In een uitgebreid interview met La Gazzetta dello Sport geeft Pjanic aan niet tevreden te zijn bij zijn nieuwe club. Hij speelde in elf van de achttien wedstrijden mee, maar dat vindt hij niet genoeg. "Ik ben niet tevreden en ik kan ook niet tevreden zijn. Tijdens mijn carrière heb ik het idee om niet te spelen nooit geaccepteerd, nu dus ook niet."

Pjanic geeft aan dat hij Italië mist, maar hij blijft honderd procent geconcentreerd bij Barcelona. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij m'n vorige clubs (AS Roma en Juventus, red.), ik heb belangrijke jaren meegemaakt in mijn negen jaar in Italië. Ik mis het, eerlijk gezegd. Nu heb ik een nieuwe uitdaging bij de grootste club ter wereld. Ik snap niet zo goed waarom ik niet speel. Ik wil meer speeltijd, ik weet dat ik veel kan betekenen voor het team."

De middenvelder heeft zin in het duel met zijn oude ploeg Juventus. "Ik heb het in de vorige wedstrijden goed gedaan. Ik weet niet wat ik nog meer zou kunnen doen. Ik wens Juventus het beste, maar morgen willen we winnen."