Raiola geeft Man United dringend advies: 'Laat hem volgende transferperiode gaan'

Raiola geeft Man United dringend advies: 'Laat hem volgende transferperiode gaan'

Gepubliceerd: maandag 7 december 2020 om 19:49ma 07-12-2020 om 19:49

Laatste update: maandag 7 december 2020 om 19:51ma 07-12-2020 om 19:51

De toekomst van Paul Pogba ligt niet bij Manchester United. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola geeft aan dat de Fransman wil vertrekken omdat hij zijn verwachtingen op Old Trafford niet waar kan maken.

Tuttosport deelde maandag al wat korte quotes van Raiola, maar Sky Sport Italia-journalist Fabrizio Romano heeft beslag kunnen leggen op de uitspraken van Raiola. De zaakwaarnemer geeft aan dat Pogba zo snel mogelijk wil vertrekken. "Het is over voor Pogba bij United. Paul is ongelukkig, omdat hij zijn verwachtingen bij United niet waar kan maken. Hij heeft een nieuw team nodig."

Pogba staat nog tot medio 2022 onder contract in Manchester, maar The Mancunians zullen hem na dit seizoen moeten verkopen willen ze nog een transfersom aan de middenvelder overhouden. Pogba gaat zijn contract in ieder geval niet verlengen. "Ik denk dat het de beste oplossing is voor Pogba én United om hem in de volgende transferperiode te laten gaan. Anders riskeren ze dat Paul transfervrij vertrekt", aldus Raiola. 

"Als ze dat niet begrijpen, hebben ze geen verstand van voetbal", vervolgt de uitgesproken zaakwaarnemer van de Fransman. "Laat ze mij maar de schuld geven als Paul transfervrij vertrekt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws