'Dit is iemand waar Feyenoord 10 à 15 miljoen voor kan krijgen of nog meer'

'Dit is iemand waar Feyenoord 10 à 15 miljoen voor kan krijgen of nog meer'

07-12-2020 21:33
64

Henk Timmer herhaalt het nog maar eens: Feyenoord kan een flinke zak geld verdienen aan Marcos Senesi. Timmer was betrokken bij de transfer van Senesi naar Nederland. Hij kwam voor zeven miljoen euro over van San Lorenzo.

Timmer is niet de zaakwaarnemer van Senesi, maar heeft Feyenoord samen met collega Henk van Ginkel geholpen. "Ik heb Marcos in Argentinië zien spelen en dacht: dat is iets voor in Nederland", zegt hij bij FC Rijnmond. "Toen heb ik Jaap (Stam, vorige trainer, red.) gebeld: luister, we hebben echt een fantastische linker centrale verdediger."

Wedden

Meer odds

"Toen zijn we met Feyenoord in contact gekomen. Ze gaven ons een mandaat om een mogelijke transfer van Senesi naar Feyenoord te onderzoeken. Dat hebben we gedaan. We zijn er best lang en druk mee bezig geweest", vervolgt Timmer. "Het was een mooi karwei en het is super dat hij voor Feyenoord heeft gekozen. Hij laat nu ook zien dat hij een meerwaarde is voor Feyenoord."

Senesi is een van de belangrijkste spelers van Feyenoord. Wat moet hij kosten? "Het is ook wat iemand ervoor wil geven. Hij heeft bewezen dat het een echte aanwinst is voor Feyenoord. Dit is iemand waar Feyenoord ook eens een keer 10 à 15 miljoen euro kan verdienen of misschien nog wel meer."