Opmerkelijke onthulling Genee: Feyenoord wil na Slot ook Boadu, Wijndal en Stengs

Opmerkelijke onthulling Genee: Feyenoord wil na Slot ook Boadu, Wijndal en Stengs

Gepubliceerd: maandag 7 december 2020 om 23:01ma 07-12-2020 om 23:01

Laatste update: maandag 7 december 2020 om 23:40ma 07-12-2020 om 23:40

Een opmerkelijke onthulling van Wilfred Genee maandagavond. De presentator van Veronica Inside meldt op basis van een 'heel serieuze bron' dat Feyenoord naast Arne Slot ook Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal weg wil halen bij AZ.

Genee maakt bekend dat Feyenoord mogelijk in handen komt van Amerikaanse investeerders, die ruim 200 miljoen euro in de club willen pompen. Slot lijkt volgend seizoen de opvolger te worden van Dick Advocaat in De Kuip. Het leverde hem afgelopen zaterdag zijn ontslag op bij AZ. "De Amerikaanse investeerders zeiden tegen Feyenoord: je moet de meest talentvolle trainer van Nederland halen", begint Genee bij Veronica Inside.

"Dat is een van de voorwaarden voor de deal van 200 miljoen euro die ze willen maken." Feyenoord is van plan om de oude ploeg van Slot te beroven van een aantal sleutelspelers, mocht de deal rondkomen. Mino Raiola is de spin in het web bij de plannen, weet Genee. Hij is de zaakwaarnemer van Stengs, Boadu en Wijndal. "Ze zijn echt wat aan het doen. Er zit wat meer achter dan alleen het salaris dat ze Slot geboden hebben."

Naar verluidt kan Slot bij Feyenoord 750.000 euro per jaar gaan verdienen. Dat is ongeveer drie keer zoveel als bij AZ. Het is nog maar de vraag of de club uit Alkmaar mee wil werken aan dergelijke deals, mocht er zich daadwerkelijk een investeerder gaan melden in De Kuip.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws