Makelaar Koopmeiners reageert op Napoli-geruchten: 'Niet rechtstreeks gesproken'

Makelaar Koopmeiners reageert op Napoli-geruchten: 'Niet rechtstreeks gesproken'

08-12-2020 00:04 Laatste update: 00:16
53

Over een kleine maand opent de transfermarkt weer. AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners is een gewild man en staat naar verluidt in de belangstelling van Napoli. Zijn zaakwaarnemer Bart Baving gooit alvast wat olie op het vuur.

AZ kwam Napoli dit seizoen twee keer tegen in de Europa League en verloor beide keren niet. Desondanks lijkt Baving aan te sturen op een transfer van Koopmeiners naar de Italiaanse ploeg, al is er van concrete belangstelling nog geen sprake. 

"Er zijn nog geen onderhandelingen gaande", vertelt de zaakwaarnemer in gesprek met het Italiaanse Radio Kiss Kiss. "Maar Napoli volgt hem nauwlettend. Koopmeiners kan Napels waarderen en misschien intensiveren ze de belangstelling. Maar we hebben nog niet rechtstreeks gesproken met de club en trainer Gennaro Gattuso."

AZ speelde in de Europa League twee keer met 1-1 gelijk tegen de Italiaanse ploeg en heeft plaatsing voor de knock-outfase daardoor nog in eigen hand. Mocht er aanstaande donderdag gewonnen worden van HNK Rijeka dan is een plek in de volgende ronde een feit.