Koeman en Alba gaan boekje te buiten tegen Juventus: 'Wat ben je slecht, klootzak'

09-12-2020 20:22
20

Voor Ronald Koeman en Jordi Alba was de 0-3 nederlaag tegen Juventus van dinsdagavond moeilijk te verkroppen. De Spaanse krant Marca concludeert na het terugkijken van de beelden dat de twee allesbehalve blij waren met de Duitse scheidsrechter Tobias Stieler.

Al na 27 minuten spelen liet Alba zich gaan in gesprek met Stieler, die een gele kaart gaf aan de vleugelverdediger van Barcelona. "Wat ben je slecht, klootzak", tekent Marca op uit de mond van Alba. De Spanjaard besloot in de rust zijn excuses aan te bieden aan Stieler, die het accepteerde.

Barcelona verloor in het eigen Camp Nou, mede door twee benutte penalty's van Cristiano Ronaldo. Koeman dacht er het zijne van en besloot arbiter Stieler na het laatste fluitsignaal op te zoeken. "Je hebt goede vrienden in Italië", liet de Nederlander zich ontvallen.

Na de wedstrijd gaf Koeman aan dat hij er niets van begreep dat de bal in de eerste helft op de stip ging na een lichte overtreding op Ronaldo, terwijl dat aan de andere kant in 'een soortgelijk geval' bij Messi niet gebeurde.