if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
Huntelaar schreeuwt om penalty: Nee, ik vind het net te weinig

Huntelaar schreeuwt om penalty: "Nee, ik vind het net te weinig"

Gepubliceerd: woensdag 9 december 2020 om 21:23wo 09-12-2020 om 21:23

Klaas-Jan Huntelaar verdiende geen strafschop en Donny van de Beek had de kans die Davy Klaassen kreeg wél benut. Dat is het oordeel van Jan van Halst na de verloren wedstrijd van Ajax tegen Atalanta Bergamo (0-1).

De ingevallen Huntelaar schreeuwde om een strafschop nadat hij in z'n rug werd geduwd. "Ik vind het te weinig. Het voelt alsof hij een beuk in z'n rug krijgt, maar hij viel zo duidelijk. Nee, ik vind het net te weinig", zegt Van Halst bij Ziggo Sport.

Via Klaassen kreeg Ajax de grootste kans van de wedstrijd, maar hij schoot op de Atalanta-doelman. "Die kwam een beetje uit het niets. Hier had Donny van de Beek moeten staan. Die had altijd zoveel rust, keek ook over de bal heen en zocht z'n hoek uit. Het leek wel alsof hij schrok."

Van Halst noemt de rode kaart van Ryan Gravenberch 'ongelukkig'. "Voor de eerste kun je geel geven, maar de tweede is ongelukkig. Als speler zeg je: ik probeer me breed te maken, maar hij zoekt toch contact. Het is heel onhandig. Maar ook heel slim van die Gomez, 34 jaar. Dit is dus routinier-gedrag."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ajax is terecht uitgeschakeld

Ja
89%
Nee
11%
(2613 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws