Conte woest na Champions League-uitschakeling: 'Het is echt ongelofelijk'

Conte woest na Champions League-uitschakeling: 'Het is echt ongelofelijk'

Gepubliceerd: donderdag 10 december 2020 om 07:16do 10-12-2020 om 07:16

Laatste update: donderdag 10 december 2020 om 08:05do 10-12-2020 om 08:05

Inter-trainer Antonio Conte reageerde woensdagavond na de uitschakeling in de Champions League zeer fel tegenover de camera. Volgens de verslaggever heeft Inter niet alles gegeven voor een plek in de volgende ronde, iets waar Conte heel anders over denkt.

Sky Sport Italia vroeg na afloop of de spelers van Inter wel alles hadden gegeven in de cruciale wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Conte reageerde fel. "Je mag je mening hebben, dat respecteer ik. Ik ben het er niet mee eens, want ik denk dat het team alles heeft gegeven wat het had, alles deed wat nodig was."

"Het is echt ongelofelijk dat we in de twee wedstrijden die we tegen Shakhtar domineren, geen enkel doelpunt maken." Toen de verslaggeefster aan Conte vroeg hoe het kan dat Inter zowel thuis als uit 0-0 speelde tegen Shakhtar, terwijl de Italianen vorig seizoen nog met 5-0 wonnen van de Oekraïners in de halve finale van de Europa League, barstte de bom.

"Shakhtar kwam hier en veranderde hun tactiek tegen ons om ons te neutraliseren. Ze verloren met 5-0, dus ja, dan hebben ze een ander strijdplan. Denk na voordat je vragen stelt!", brieste Conte voor de camera. Door het 0-0 gelijkspel tegen Shakhtar eindigt Inter op de laatste plaats in groep B en is het voor zowel de Champions League als de Europa League uitgeschakeld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws