Pasveer ziet situatie rondom Vitesse veranderen: 'Wordt anders naar je gekeken'

Pasveer ziet situatie rondom Vitesse veranderen: 'Wordt anders naar je gekeken'

11-12-2020 19:15
28

Vitesse-doelman Remko Pasveer hoopt dat zijn club dit jaar zo lang mogelijk mee blijft strijden voor de bovenste plaatsten in de Eredivisie. De 37-jarige sluitpost merkt dat de situatie rondom Vitesse, vanwege de goede prestaties, aan het veranderen is.

Vitesse staat tweede en verloor afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (2-1) pas voor de tweede keer dit seizoen in de competitie. "Er wordt anders naar je gekeken, maar dat is goed. Het houdt ons scherp en zelf zijn we ook kritisch. Het is geen enkel probleem", legt Pasveer uit aan Omroep Gelderland.

Wedden

Meer odds

"Het liefst willen we nog een plekje stijgen. Hoe we nu beoordeeld worden, dat dwingen we zelf af." Pasveer hoopt dat Vitesse tot laat in het seizoen mee kan blijven doen in de titelrace, maar is tegelijkertijd realistisch. "Straks in de transferperiode kan er weer van alles gebeuren. Er kunnen spelers weggaan bij ons. Het blijft een opportunistische wereld, al zijn clubs in deze tijd wat terughoudender."

Pasveer hoopt dat de ploeg in de winter intact blijft en misschien nog wel wordt versterkt. "Spelers erbij? Dat zou fantastisch zijn. Ik zou dat zeker toejuichen. Als we eind januari nog staan waar we nu staan, kunnen we verder kijken." Vitesse speelt zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 12.15 uur.