Tadic zoekt naar verklaring: 'Dan kan je zien uit welk hout spelers gesneden zijn'

Tadic zoekt naar verklaring: 'Dan kan je zien uit welk hout spelers gesneden zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 11 december 2020 om 20:14vr 11-12-2020 om 20:14

Laatste update: vrijdag 11 december 2020 om 20:16vr 11-12-2020 om 20:16

Dusan Tadic is op zoek naar revanche na de teleurstellende wedstrijden van Ajax tegen FC Twente en Atalanta Bergamo. Aankomend weekend is PEC Zwolle de tegenstander en Tadic wil niets liever dan de slechte reeks doorbreken.

De Champions League-uitschakeling kwam ook bij Tadic hard aan. De Ajax-aanvaller zoekt naar een verklaring. "Er is altijd een beetje frustratie als iets niet lukt. We speelden niet goed, terwijl Atalanta een goed tactisch plan had", vertelt hij in gesprek met Ajax TV. "We moeten veel meer doen met onze kwaliteit, het was niet goed genoeg."

"Je hebt in december altijd geblesseerde spelers en spelers die een beetje moe zijn", vervolgt Tadic, die ziet dat de nederlagen tegen Twente en Atalanta ook een klein voordeel met zich meebrengen. "Op zulke momenten kun je zien uit welk hout spelers gesneden zijn. Het is aan ons om op te staan, uitstraling te tonen en vertrouwen in ons eigen spel te hebben. Als we de simpele dingen goed gaan doen, is er geen probleem", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws