Steijn niet blij met FOX-verslaggever: 'Zullen we maar stoppen met dit interview?'

Steijn niet blij met FOX-verslaggever: 'Zullen we maar stoppen met dit interview?'

11-12-2020 23:48
38

NAC Breda-coach Maurice Steijn is klaar met alle vragen rondom zijn spits Sydney van Hooijdonk. De clubtopscorer van de ploeg uit Breda zat tegen Go Ahead Eagles op de bank en mocht in de slotfase invallen. Na afloop werd Steijn gevraagd naar de situatie van de spits, maar de trainer reageerde gepikeerd.

In eerste instantie legt Steijn uit waarom hij niet voor Van Hooijdonk heeft gekozen. "Hij is belangrijk voor de ploeg, maar op dit moment kiezen we voor iemand anders", begint de oefenmeester voor de camera van FOX Sports. "De volgende keer breng ik hem misschien eerder, dan zal je er ongetwijfeld ook wel weer een vraag over hebben."

Van Hooijdonk reageerde na afloop van het duel met Go Ahead, dat in 0-0 eindigde, geïrriteerd. Steijn is na de volgende vraag over zijn spits klaar met de FOX-verslaggever. "Ik weet niet waar je naartoe wil in dit interview. Ik vind het elke keer hetzelfde, hele negatieve vragen. Als jij ergens op uit bent, moet je het maar zeggen. Je blijft maar doorvragen, zullen we maar stoppen met dit interview? Mag ik naar de volgende? Ik heb hier niet zoveel zin meer in", sluit Steijn af, alvorens hij wegloopt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie