Zlatan-loos Milan houdt ongeslagen Serie A-status op het nippertje intact

Zlatan-loos Milan houdt ongeslagen Serie A-status op het nippertje intact

13-12-2020 22:42
Serie A 5 Reacties

AC Milan is de ongeslagen status in de Serie A net niet kwijtgeraakt. De Rossoneri, waar sterspeler Zlatan Ibrahimovic nog altijd ontbreekt met een blessure, speelden door een late goal van Théo Hernandez met 2-2 gelijk tegen Parma. Daardoor loopt de concurrentie in.

De trotse koploper van de competitie keek na een klein kwartier al tegen een achterstand aan. Hernani zette Parma op voorsprong en daarmee tekende zich een lastige avond af voor Milan, dat wel de bovenliggende partij was. Effectief waren de Rossoneri echter niet en dat was Jasmin Kurtic na een klein uur spelen wel. Hij maakte er tegen de verhoudingen in 0-2 van.

Vlak daarna werd het meteen 1-2. Théo Hernandez bracht de hoop terug in de Milanese harten en in de slotfase bleef de ploeg van trainer Stefano Pioli ballen de vijandelijke zestien in pompen, maar het duurde tot minuut 91 voordat de verdiende gelijkmaker tegen de touwen ging. Weer was het verdediger Hernandez die doel trof: 2-2. Een winnende goal kwam er in de spannende laatste minuten niet meer.

Ondanks het feit dat de ongeslagen status behouden bleef, was het een teleurstellende avond voor Milan. Stadgenoot en aartsrivaal Internazionale staat nu nog maar drie punten achter op de Rossoneri en ook Juventus en Napoli zijn met een achterstand van vier punten binnen redelijke schootsafstand. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s