'De Ligt zou een land kunnen leiden, hij spreekt beter Italiaans dan ik'

'De Ligt zou een land kunnen leiden, hij spreekt beter Italiaans dan ik'

Gepubliceerd: maandag 14 december 2020 om 22:05ma 14-12-2020 om 22:05

Mino Raiola is vol lof over Matthijs de Ligt. Op het Golden Boy-gala grijpt de zaakwaarnemer uit Haarlem de kans om de Juventus-verdediger in het zonnetje te zetten.

"Matthijs is geen normale speler. Hij is heel eerlijk, ook als het op zelfkritiek aankomt. Het is een geboren leider, hij neemt beslissingen voor zichzelf en voor de groep. Matthijs zou een land kunnen leiden, hij spreekt nu al beter Italiaans dan ik", zegt Raiola.

Raiola ging ook in op de situatie rond Paul Pogba, een andere cliënt van hem. Raiola wekte woede in Engeland nadat hij zei dat Pogba waarschijnlijk vertrekt bij Manchester United. Nu nuanceert hij zijn uitspraken. "Het ligt in Engeland erg gevoelig als het over Pogba gaat. Ik heb gewoon mijn gedachten uitgesproken. Verder niets sensationeels, het is duidelijk."

"Ik had moeten zeggen dat we in de zomer verder zouden praten, omdat het voor grote spelers lastig is om in januari van club te wisselen. We gaan zien wat er in de zomer gebeurt, we leven nu in een aparte wereld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Serie A Juventus

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws