'Ik begrijp Slot volkomen, hopelijk mag hij straks flink investeren bij Feyenoord'

'Ik begrijp Slot volkomen, hopelijk mag hij straks flink investeren bij Feyenoord'

15-12-2020 12:50
150

Rinus Israël hoopt dat Arne Slot 'flink mag investeren' bij Feyenoord. De trainer werd dinsdag gepresenteerd door de Rotterdamse club, die na dit seizoen afscheid neemt van Dick Advocaat.

Israël zegt zichzelf te herkennen in Slot. "Arne Slot strijkt in net zo'n periode neer bij Feyenoord als ik destijds", zegt het clubicoon, die tussen 1986 en 1988 trainer was van Feyenoord, tegen De Telegraaf. "Onze situaties zijn vrij aardig te vergelijken. Het materiaal was niet top en er waren aardig wat financiële problemen."

Wedden

Meer odds

Veel zal afhangen van Feyenoords transferactiviteiten in de zomer, denkt Israël. "Ik hoop voor Arne dat hij straks flink mag investeren, dat ze hem dat tijdens de besprekingen wel hebben voorgehouden. Ik hoop dat dat zijn geluk is straks."

Slot heeft het goed gedaan bij AZ, vindt de oud-international. "En ja, dan klopt een grote club als Feyenoord bij je op de deur en ga je. Ik begrijp hem volkomen. Het is in Nederland een topclub en dat heeft vooral te maken met het verleden. Als je wordt benaderd vind je dat allemaal schitterend."