Huilende Neymar krijgt toch goed nieuws: 'Misschien speelt hij zondag mee'

Huilende Neymar krijgt toch goed nieuws: 'Misschien speelt hij zondag mee'

15-12-2020 21:36 Laatste update: 23:13
63

Neymar kan mogelijk komende zondag alweer zijn opwachting maken bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse aanvaller viel afgelopen zondag geblesseerd uit na een doodschop van Thiago Mendes van Olympique Lyon, maar lijkt verbazingwekkend snel te herstellen.

Het leek er op dat Neymar een zware blessure opliep, omdat hij het uitschreeuwde en huilend op een brancard van het veld werd gedragen. De verwachting was dat de Braziliaan in 2020 niet meer in actie zou komen, maar op een persconferentie liet PSG-trainer Thomas Tuchel weten dat het mee lijkt te vallen. "Morgen ondergaat hij nog wat tests, maar het lijkt er op dat de blessure niet heel ernstig is", tekent L'Équipe op uit de mond van de Duitser.

Dat is bijzonder goed nieuws voor de Parijzenaars. Door de 1-0 nederlaag tegen Lyon verloren zij namelijk hun koppositie in de Franse Ligue 1 aan Lille, maar zondag krijgt PSG de kans om Les Dogues alweer van de troon te stoten. Dan zou Neymar dus alweer van de partij kunnen zijn. "Ik kan niet zeggen dat hij zondag mee zal spelen, maar ik kan ook niet zeggen dat het sowieso niet gaat gebeuren", laat Tuchel weten.