'Veel clubs geïnteresseerd' in Memphis: Dit is voor nu het belangrijkste

'Veel clubs geïnteresseerd' in Memphis: "Dit is voor nu het belangrijkste"

16-12-2020 11:03
18

Memphis Depay weigert nog altijd inhoudelijk in te gaan op de transfergeruchten die hem aan FC Barcelona linken. Wel laat de ster van Olympique Lyon weten dat er meer clubs geïnteresseerd in hem zijn.

Memphis krijgt regelmatig de vraag hoe het ervoor staat. Hij was afgelopen zomer dicht bij een transfer naar Barcelona, maar die ketste af vanwege financiële redenen. "Ik ben speler, een aanvoerder, en het belangrijkste is dat we hard werken en wedstrijden winnen. Als ik bezig ben met m'n eigen toekomst, zou ik de focus kunnen verliezen", zegt Memphis diplomatiek op een persconferentie. "Ik kan daar niets over zeggen", reageert Memphis op een vraag over Barcelona. "Er zijn veel clubs geïnteresseerd, maar ik ben nu speler van Lyon." 

Wedden

Meer odds

Lyon speelt woensdagavond tegen Brest en is bij winst koploper van Frankrijk. "Ik denk niet graag aan de volgende wedstrijd, dit is voor nu het belangrijkste", zegt Memphis. "Ons doel is nog steeds om ons voor volgend seizoen te kwalificeren voor de Champions League."