Kraker voor Barça: 'Met Griezmann en Messi in vorm, zijn ze niet te stoppen'

Kraker voor Barça: 'Met Griezmann en Messi in vorm, zijn ze niet te stoppen'

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2020 om 12:28wo 16-12-2020 om 12:28

Laatste update: woensdag 16 december 2020 om 12:41wo 16-12-2020 om 12:41

Real Sociedad-trainer Imanol Alguacil bestrijdt dat zijn ploeg woensdagavond de favoriet is tegen FC Barcelona. De Basken gaan aan kop in de Primera División, terwijl het elftal van Ronald Koeman slechts achtste staat.

Het verschil tussen beide teams is negen punten, al speelde Sociedad wel twee duels meer. "Ik zie een sterk Barcelona", zegt Alguacil, geciteerd door Marca. "Het is duidelijk dat ze niet erg constant zijn, maar dat komt vooral omdat ze de kansen die ze krijgen niet altijd afmaken. In iedere wedstrijd die ze spelen creëren ze genoeg kansen om te winnen. Er zijn ook wedstrijden geweest waarin ze wel vier of vijf keer scoren. En fysiek zijn ze beter dan in voorgaande jaren."

Alguacil gaat ook in op Antoine Griezmann, die een verleden heeft bij Real Sociedad. "Ik vind dat hij het heel goed doet, hij moet alleen vaker scoren. Hij haalt indrukwekkende cijfers op fysiek niveau en creëert veel kansen voor zichzelf", aldus de coach van de Basken, die ook op zijn hoede is voor Lionel Messi. "Hij is nog altijd de beste speler van La Liga, een speler die ons problemen kan bezorgen. Als Messi en Griezmann in vorm zijn, zal er geen team zijn dat ze kan stoppen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws