'Ploeg van Stam wil stunten door Atalanta-ster voor 15 miljoen op te pikken'

'Ploeg van Stam wil stunten door Atalanta-ster voor 15 miljoen op te pikken'

16-12-2020 15:09 Laatste update: 15:15
10

Het FC Cincinnati van Jaap Stam wil komende transferperiode een poging wagen om Alejandro Gomez over te nemen van Atalanta Bergamo. De Argentijnse vedette (32) wil Atalanta verlaten na onenigheid met zijn trainer Gian Piero Gasperini.

Cincinnati wil Gomez in januari voor vijftien miljoen euro overnemen, meldt Tuttosport. Ook Al-Nassr uit Saudi-Arabië zou interesse hebben in de diensten van Gomez. Bij zowel Cincinnati als Al-Nassr zou Gomez zeven miljoen euro op jaarbasis kunnen gaan verdienen. Clubs als Internazionale, AC Milan en PSG worden door verschillende media ook in verband gebracht met de 32-jarige Argentijn.

Gomez wil Atalanta graag zo snel mogelijk verlaten na een akkefietje met Gasperini in de rust van het Champions League-duel met FC Midtjylland. In de laatste twee Serie A-wedstrijden liet de 62-jarige trainer Gomez ook op de bank beginnen. Tegen Ajax kwam hij daarentegen wel in actie. Gomez speelde dit seizoen vijftien duels voor Atalanta in alle competities. Hierin scoorde hij vijf goals en gaf hij vier assists.