Van der Maarel woest op arbiter Higler: Schiet mij maar lek, echt

Van der Maarel woest op arbiter Higler: "Schiet mij maar lek, echt"

16-12-2020 23:32 Laatste update: 23:39
207

FC Utrecht-aanvoerder Mark van der Maarel vindt het onbegrijpelijk dat hij in de slotfase geen strafschop kreeg van scheidsrechter Dennis Higler. De Domstedelingen verloren het bekertreffen met Ajax uiteindelijk met 5-4.

Van der Maarel kan het kort na afloop nog steeds niet geloven als hij de beelden terugziet. "Tja, zeg jij het maar. Ik heb mijn zegje al gedaan tegen de scheids. Die balt valt ertussen en ik zet mijn lichaam er in. Vervolgens pakt hij (Daley Blind, red.) mij mee. Dat is mijn lezing. Wellicht gekleurd, maar volgens mij redelijk feitelijk", stelt de rechtsback na afloop tegenover FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Van der Maarel ging direct na afloop verhaal halen bij Higler. "De scheidsrechter gaf aan dat de eerste overtreding van mij is…. schiet mij maar lek", stamelt de zichtbaar aangeslagen aanvoerder tegenover de camera.

Van der Maarel vroeg vervolgens waar hij die overtreding dan gemaakt zou hebben. "Dat heb ik ook aan hem gevraagd, maar daar gaf hij geen antwoord op. Schiet mij maar lek, echt", besluit een gefrustreerde Van der Maarel.