Pirlo niet blij met Morata na merkwaardige misser tegen Atalanta: 'Erg boos'

Pirlo niet blij met Morata na merkwaardige misser tegen Atalanta: 'Erg boos'

Gepubliceerd: donderdag 17 december 2020 om 15:18do 17-12-2020 om 15:18

Laatste update: donderdag 17 december 2020 om 15:33do 17-12-2020 om 15:33

Juventus-coach Andrea Pirlo was woensdag na afloop van Juventus-Atalanta Bergamo (1-1) niet blij met Alvaro Morata. De Spaanse spits miste op bijzondere wijze een enorme kans.

Morata probeerde vanaf een paar meter met een hakje de bal in het lege Atalanta-doel te werken. Dat mislukte alleen compleet. De spits werd uiteindelijk teruggefloten voor buitenspel. Het maakte trainer Pirlo echter niet minder boos. "Morata's misser maakte me erg boos", zei Pirlo na de wedstrijd. "Dat is iets wat we ons niet kunnen veroorloven. Deze kansen kunnen de wedstrijd op een bepaalde manier doen kantelen. Je moet de scherpte hebben om de juiste keuze te maken. Dat deed hij niet."

Pirlo vond dat Morata ondanks zijn misser wel goed voor de dag kwam tegen Atalanta. "Buiten de misser speelde hij een geweldige wedstrijd. Het komt soms voor dat grote kansen niet afgemaakt worden", aldus de 41-jarige oefenmeester.

Juventus huurt Morata dit seizoen van Atlético Madrid. De Italianen hebben na dit seizoen de optie om hem voor 45 miljoen euro definitief in te lijven. Morata speelde dit seizoen tot nu toe vijftien wedstrijden voor Juve in alle competities. Daarin scoorde negen goals en gaf hij vijf assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws