Tannane trekt aan bel: 'Is dit het wel waard om op m'n 33ste op krukken te lopen'

Tannane trekt aan bel: 'Is dit het wel waard om op m'n 33ste op krukken te lopen'

17-12-2020 15:16
103

Oussama Tannane staat op eenzame hoogte als het gaat om Eredivisie-spelers die dit seizoen de meeste overtredingen te verwerken krijgen, meldt Voetbal International. Het verbaast de 'publieksspeler' van Vitesse niets.

Tannane had na het gelijkspel tegen sc Heerenveen al een donkerbruin vermoeden, nadat hij om de haverklap werd neergehaald. "Wat moet ik zeggen? Daarom zeg ik het altijd al, ik ben geen persoon die gaat zeuren. Er gebeurt toch niets er komt geen verandering in. Het is niet alleen tegen Heerenveen zo, het is elke wedstrijd zo", zegt hij in een interview met VI.

Wedden

Meer odds

"Het voordeel is dat ze het doen omdat ze me voetballend niet kunnen houden, het nadeel is dat ik met blauwe plekken het veld af ga en iedere keer aan de ijsmachine moet", vervolgt Tannane. "Ze kijken vaak niet eens naar de bal. Duwen, hangen, trekken, schoppen. Ik denk dan: wat doe je allemaal? Honderd procent dat de trainers die opdracht geven. Hoe ik dat weet? Omdat andere spelers me dat vertellen."

Tannane probeert in elke wedstrijd op de de scheidsrechter van dienst in te praten, vertelt hij. "Ik heb al zo vaak gezegd: Scheids let eens op, doe er wat aan, want ik kan straks niet meer voetballen. Als ze je voetballend niet tegen kunnen houden dan is het met trappen. Soms denk ik ook: is dit het wel waard om op mijn 33ste op krukken te lopen."